Cu și fără mască

La propriu. Dacă mă întrebam care sunt beneficiile unei căsătorii, în afară de sentimentul legal într-o țară fără simțul legiuirii, aseară am aflat o parte din răspuns în contextul:

“Este luni seara, ești mai mult decât obosită, dar nu pot să spun varză, pentru că ești mai energică decât o legumă și constați cu durere că pe față vin trei coșuri. Și nu-ți vin tocmai bine.. Printre cele 300 de mii de gânduri din cap pe parcursul zilei, de care vă scriam într-un alt post, îți trece și gândul despre argilă, pomenită de unul din prietenii de pe facebook. Ok, argilă ai, datorită soțului care ți-a cumpărat anul trecut dar nu își mai amintește. Trebuie doar să ții minte să o așterni pe chipu-ți răvășit după ce termini treaba de la birou, treaba din casă, după ce hrănești și adormi copilul. Bun. Floare de colț după ureche. Soțul pregătește masa, pe tavă, că doar e luni și ai și tavă și tot ce mai lipsește e să vă culcușiți la un film, împreună. Poza e frumoasă, doar că nu văd unde mai încape argila cu aspect de ..ocru, pe fața romantică de soție împlinită.”

Așadar, soții împart stările bune, stările mai puțin bune și argila de pe față, dragii mei.

 

Cu ziua bună!

Published by celenaiordanescu

Tot ce e după colț, vine din spate?

One thought on “Cu și fără mască

  1. Este foarte buna argila verde cu miere si zeama de lamaie, eu o folosesc saptamanal. De asemenea, uleiul de jojoba si avocado sunt recomandate, in special pentru tenul gras, deoarece se absorb repede in piele si hidrateaza. Poti sa folosesti din cand in cand si vitamina A uleioasa.

Leave a comment